Sider

fredag den 29. juli 2011

Fund fra Lolland, uro fra Holland........



Jeg har ledt efter denne her fine seng længe...Den skulle være en junior seng til Tristan, da den her fine sag kan  forlænges, og en sengehest kan tilføjes. MEN......Så dukkede den op i hel fund, sjældent fund med tremmer , forlænger stykke og som skrevet sengehest.......og så er han fra Lolland. Så for at udnytte tremmerne, er det nu blevet Vincents hule. Så skal vi jo "bare" lige finde en mer til Tristan!


Fætter Noah har været i Holland med sine forældre på storbyferie, og fundet den her fine uro til drengenes værelse. Finde detaljer og farver.

Det her fine tæppe, der faktisk også er en sovepose er et fund på højde med min fine seng, og kommer ind under sommerens fine loppe fund.
Den her teak kommode fandt vi for 100 kr. på loppemarked i Tisvilde. Den ryger direkte ind på en 3. plads  over sommerens fund :-)

7 kommentarer:

  1. Den er så fin den seng. Vi har den også til vores ældste dreng. Jeg glæder mig til at følge med herinde - det ser godt ud.

    SvarSlet
  2. Tak Karen....jeg er også helt vild med den....og så helt intakt. Nu skal jeg så bare finde en mere til Tristan, uden tremmer..... :-) Jeg takker og du skal være så hjertelig velkommen, jeg kigger bestemt også med hos dig.

    SvarSlet
  3. Ej den seng er så fin. Har også ledt efter en i juniorudgave til min store dreng. Så den anden dag stod den pludselig foran mig til 95 kr. i en genbrugs. Jeg blev helt ekset, indtil det viste sig at den ikke kunne trækkes ud!? Det gjorde helt ondt i hjertet at lade den stå, nu var jeg jo lige blevet så glad, men den var altså samme korte længde som på dit billede. Var henne og spørge personalet om de vidste om den mon på nogen måde kunne forlænges, men det mente de heller ikke den kunne:O( Og da der ikke var tremmer med kan den jo ikke engang bruges som babyseng. Så jeg drømmer videre....

    De bedste hilsner fra Cecilie (som i øvrigt fandt vej herind gennem din kommentar hos mig. Tak for det:O)

    SvarSlet
  4. Tak Cecilie, jeg er også meget glad for sengen. Faktisk bliver jeg helt glad af at se på den, hver dag :-) Jeg ville nok Liiiiiiige tjekke den ud engang til den seng du har set!! Og 95 kr. Hvor var det?? Men jeg har faktisk også lige set en via. dba. Der ikke kunne trækkes ud, og med træ tremmer.Jeg mangler "Bare" lige at finde en til min den store dreng, og der behøves ikke være tremmer.
    Jeg har kigget din blog mange gange, også inden jeg fik oprettet den her. Den er rigtig fin med dejlige billeder:-) Takker for inspirationen.

    SvarSlet
  5. Jøsses nogle lækre sager. Har aldrig set sådan en seng før, men hvor er den lækker - og kommoden, ja den er også fin - sådan en sag leder jeg også efter :o) Glæder mig til at følge med her hos dig :o)

    SvarSlet
  6. Tak Leizys...jeg er jo kun lige kommet igang i det er univers....altså selv, har lurret en del blogs. Men måske meget godt jeg først kommer i sving nu, har nærmest været på barsel og orlov i 3 år, og det er alt for inspirerende det her:-) Sengen er jeg simpelthen så glad for.
    Læste du havde sidste barsels dag, god fornøjelse med hverdagen.

    SvarSlet
  7. Vi har en seng magen til, men kan ikke finde ud af hvem der har lavet den. Ved du evt det?

    SvarSlet