Sider

onsdag den 3. august 2011

Der hoppes, Der hygges, Der handles.........

Det har været en dejlig varm dag igen i dag. Vincent og jeg var på vej ud i det blå, da jeg hørte nabo Karla juble over et bade bassin, og det måtte vi jo selvfølgelig se og senere mærke nærmere på. Vincent og jeg blev i haven sammen med Maja og Karla og senere kom også Tristan hjem fra Vuggestuen, lige i rette tid til Majas dejlige blåbær boller. Kameraet var ikke med, men fik fanget lidt fra før og efter.
I mandags var jeg på besøg hos "den Lokale". Meget farligt besøg.... især en mandag og så var Søren fra quriosa netop hjemvendt fra ferie, og så var der udsalg!

Morgenhygge inden turen går til vuggestuen. Vincent er meget optaget af Tristan.
Inden afgang til vuggestuen, lavede Tristan is. En til Tristan, en til Vincent og en til far og mor. Og så også lige en is til Maja og Rolfi. Samme "is" udgør også slikkepind og til tider bare duplo.




De her ting er lidt af det jeg fandt hos quriosa. Dåser og Bakken i baggrunden. Kanden er et tideligere køb derfra. Skabet er et vaske ægte fund. og er pt. landet i køkkenet, hvor et andet skabs projekt venter, men det er et helt andet indlæg. Jeg tror det kommer ind på drengenes værelse, over deres komfur. Det er så fint og i perfekt stand. Tror det stjæler 2. pladsen over sommerens loppefund :-)



Efter aftensmaden blev der lige tid til leg. Tristan hopper fra kanten af sofaen....ja billederne taler for sig  selv.... og så blev det sengetid for drengene, det var så den dag.